MCDONALD'S ZWOLLE CENTRUM

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1240 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Zwolle Centrum. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2024 om 17:04 Erg jammer dat mijn bestelling werd bezorgd zonder de bestelde sauzen! Zowel de mad sauce als je bbq saus bij de kipnuggets miste
19 jun 2024 om 9:51 Kwamen 9 minuten te laat en had geen rietje bij mijn bestelling
14 jun 2024 om 19:42 Verkeerde mc chicken en geen statiegeld bekers en ook nog eens geen compensatie dit is nieuw normaal wel altijd netjes geld terug
12 jun 2024 om 8:00 Eten was koud en patat was rauw. Het duurde ruim een uur voordat het werd bezorgd. Erg teleurstellend, ik ga nooit meer bestellen. Zeker niet voor wat je er voor betaald!!
9 jun 2024 om 21:52 Bezorging was goed, het eten was helaas koud… wel zonde want het is niet goedkoop
1 jun 2024 om 20:49 Eten was koud aan gekomen , ondanks MacDonalds gebelt te hebben, moest ik contact met thuis bezorgt opzoeken. Ik wacht nog steeds op reactie terug want heb het eten niet op gegeten!
30 mei 2024 om 22:35 Geen rietje bij de iced frappé, hoe moet ik zo in hemelsnaam mijn frappé drinken!?!? Ook geen servetten bij de burger, kunnen ze soms echt niks daar? betaalt ook nog eens een godsvermogen voor enkel McDissapointments! opzich wel snel geleverd ditmaal
30 mei 2024 om 19:46 Prima maar lauwe friet
26 mei 2024 om 7:45 De burger was erg droog, gelukkig hadden we saus in huis.
25 mei 2024 om 20:17 Was koud helaas
20 mei 2024 om 22:43 Eten kwam koud. De tracker van bezorger was ook vaag. De bezorger deed er een half uur over en bleef telkens stil staan voor een poos. Dit is me niet eerder gebeurt. Het eten kwam dus door de bezorger koud aan. Ik ga dus niet meer bestellen.
18 mei 2024 om 5:41 Hoefde niet lang te wachten en het eten was nog warm, top!